Måndag

image

image

I förmiddags dök Emmelie upp , äntligen. Det blir inte ofta nu för tiden när hon inte jobbar i stan ?. Vi drog en lunch och glass ute på stan i det fina vädret. Hon hade även med sig present till bebis som h*n får ärva efter Decibelle samt fin fina virkade dukar ??? och även en bit älgkött som hon tilllagade på eftermiddagen. Hur lyxigt?

Nu ikväll dök Iza upp med babyskyddet hon haft till låns och en blomma ?. En kaffe på det och sedan avslutar jag och Tina kvällen med Ex on The beach kan vara sämsta serien Ever. Vi har någon slags hatkärlek till serien.

Morsdag

image

Vilken fantastiskt fin helg jag haft.

I fredags fick jag och Decibelle sällskap av Tina och Carro. Vi gick en runda på stan och avslutade med lunch och lek i tullparken ?. När tor slutat jobbet drog jag med mig Tina på skönhetsgränds event. Vi tog en promenad längs badhusparken hem för att få njuta av solen lite extra.

Väl hemma slog klockan 19 och ingen middag var intagen. Vilken tur att mamma befann sig i stan, så vi smällde i Decibelle kvällsgröten och rattade vagnen bort på Athena för att äta en jättegod middag med mamma, äldsta lillasyster och deras vänner . Det var riktigt mumms.

I lördags fyllde Decibelles kusin 1 år så  vi åkte iväg på förmiddagen för att hitta present åt honom. När jag ville göra lite fler ärenden blev tor lite lurig och sa att vi måste hem. Väl hemma tog det inte lång stund innan det plingade på dörren och där stod mina fina vänner med fika och presenter för att ha babyshower. Hade aldrig kunnat förväntat mig det.  Tårarna kom och vi hade det trevligt ?. Senare fick jag även besök av min moster och yngsta kusin  ?. Efter det drog vi till 1 åringen med presenter och åt tårta.

Idag har jag haft världens bästa morsdag ?