Torsdag

image

Tor jobbar över denna vecka så dagarna känns så långa men ändå korta. Han hinner hem duscha och ge Decibelle kvällsgröten sen är det som kvällning för alla. Igår fick jag besök av Emmelie och sedan mamma.

Idag har jag duschat håret min gravidhjärna minns inte när jag gjorde det sist. Vädret är inte så jätte roligt heller så har med gott samvete stannat inne, passade ju bra med en tvättdag. Kände mig egentligen alldeles för matt tur  Lillasyster var snäll och bar upp tvätten åt mig när den torkat ?? hon kom även hem med fika åt mig jätte snällt. På eftermiddagen kom Tina hon hämtade ut ett paket åt mig så slapp jag det också ?. 
När tor kom hem skulle vi på kalas men klockan blev lite mycket och jag trött. Slutade med att han och decibelle fick kalasa lite på kvällen medans jag fick hjälp av Tina att handla. Smidigt blev det , då var vi hemma till strax efter 21. Decibelle slockna på en gång , Tor var inte långt efter. Jag och Tina kollade på ex on The beach det är ju TORSDAG ?.  God natt.

Torsdag

image

Det här fina med att vara gravid.
Efter jag morgonkissade så började jag borsta tänderna, då plötsligt så bara rinner det precis som om vattnet hade gått. Kiss kiss kiss kiss?.

Jag hatar verkligen att köra bil. Så idag hade jag turen att Tina kom ner och körde oss på affären samt väldigt tacksamt med bärhjälp. Även sjukt smidigt att få kuta runt på affären medans hon strosa runt på Decibelle.
Efter handligen körde vi en drive in lunch ?. Sedan blev det ett kortis häng på ballen medans Deci sov och innan Tina skulle iväg på jobb.

Till middag idag slängde vi ihop en lite förstor pastasallad. Syns inte att en käft ätit. Mamma och lillasyster kom på middag så det var trevligt ♡♡♡ .
Jocke fick sig middag också innan han och Tor fortsatte med fixandet på balkongen som påbörjades igår.
Lite senare anslöt Fred och Isabelle.
Fred hjälpte grabbarna och Isabelle busade ur Decibelles sista energi innan läggdags ?. 
(Hann även med första BAJSKATASTROFEN??? genom kläder och sängkläder) 

God Natt ??

Första Juni

image

image

Frukost på Edenbos med tant Emmelie.
Sedan chill på filt tills förmiddagen tog slut. På eftermiddagen köpte vi glass åt pappan och hans jobbarkompis som håller till på stan just nu, sedan tog vi oss en sväng in på polarn och shoppa upp ett presentkort. Vi blev lagom klara för att få sällskap av pappsen hem.
♡♡♡

Sista Maj

image

Idag fick jag ett vansinnesutbrott på garderoben. Slutade med att i princip alla kläder lång utspridda över sovrummet. Tur då att Emmelie och Tina dök upp och började vika allt. Det tog inte ens 3 min så hade Emmelie hittat byxorna jag letat så intensivt hela morgonen. Förstår inte hur det är möjligt. Emmelie dök dessutom upp med en lyxshake jordgubb, kan vara bland det godaste en sån här dag.

Nu på kvällningen blev det en trevlig grillning hemma hos Vicky och Nicklas på frösön. Så härligt! ♡