Sol sol sol sol sol sol

image

image

image

Har haft några trevliga dagar med mina fina vänner. Har sluppit tid och rum för ett slag. Riktigt skönt har de varit. Har inte behövt varit ensam gräsänka då Katarina har varit hos mig ♡♡♡ .  Vi har endast varit hemma när det varit dax att sova.  Har varit riktigt skönt att vi gjort saker hela tiden så jag sluppit tänka och fundera så mycket.  Imorgon är det jobb som står på schemat 💪

Sket nästan ner soffan idag. Är så jävla knepig i magen sedan ett antal dagar sedan. Idag är de värst.  Jag och Katarina fick skynda oss hem från stan så ingen olycka skulle ske.

För övrigt är det nå jävulskt jävla varmt i lägenheten. Jag ser helst att det är under 20 strecket i sovrummet. Lägsta tempen just nu är 27 grader i lägenheten nästan olidligt. Ute får det mer än gärna vara varmt.