Torsdag

image

Tor jobbar över denna vecka så dagarna känns så långa men ändå korta. Han hinner hem duscha och ge Decibelle kvällsgröten sen är det som kvällning för alla. Igår fick jag besök av Emmelie och sedan mamma.

Idag har jag duschat håret min gravidhjärna minns inte när jag gjorde det sist. Vädret är inte så jätte roligt heller så har med gott samvete stannat inne, passade ju bra med en tvättdag. Kände mig egentligen alldeles för matt tur  Lillasyster var snäll och bar upp tvätten åt mig när den torkat ?? hon kom även hem med fika åt mig jätte snällt. På eftermiddagen kom Tina hon hämtade ut ett paket åt mig så slapp jag det också ?. 
När tor kom hem skulle vi på kalas men klockan blev lite mycket och jag trött. Slutade med att han och decibelle fick kalasa lite på kvällen medans jag fick hjälp av Tina att handla. Smidigt blev det , då var vi hemma till strax efter 21. Decibelle slockna på en gång , Tor var inte långt efter. Jag och Tina kollade på ex on The beach det är ju TORSDAG ?.  God natt.

Kommentera